2020. december 28., hétfő

Új drón Hubsan Zino H117S - Jelenlegi ára: 130 000 Ft

Drón Hubsab Zino H117S "0" kilométeres eladó. Egy percet sem repült, eredeti csomagolásában, tehát ajándéknak is kiváló. Csak megtekintve volt! Extra csomag, ami azt jelenti, hogy minden féle csatlakozó van hozzá. Szivargyújtótól elkezdve minden! Kategógiájának csúcsmodelje. hordtáska, 2 akku, tartalék propellerek. Én a saját fotóimat használom, aki profi fotókat akar látni, a többi hirdetésben vagy a Goole-n találhat. Viszont ez azonnal átvehető!! Kiemelném azt a tulajdonságát, ha merül az akkuja, automatikusan az irányítótót függetlenül visszatér a kiinduló helyre. Külföldről érkezett, tehát garancia nincs hozzá.
Hubsan H117S Zino 
HT016B vezérlő berendezés
Akkumulátor x 2
Propellerek x 6
Töltő
Táska
Leírás
Modell
H117S Zino
Akkumulátor
LiPo 11, 1 V 3000 mAh
Kamera
4K 30 kép / mp
Jel tartomány
Ok. 1 km
Motorok
Kefe nélküli
Maximális repülési idő
Legfeljebb 23 perc
Méretek
304, 6 mm x 252, 4 mm x 90 mm
Idő
700 g
Töltési idő
Ok. 180 minut
A Hubsan Zino egy rendkívül funkcionális és mobil drón a neves Hubsan cégtől . A drónnak összecsukható háza van, súlya mindössze 700 g, így bárhová magával viheti - a parkba, kirándulásra, egy társasági eseményre, bárhol is találjon megörökítésre érdemes pillanatokat vagy nézeteket. 3 tengelyes stabilizátorral ellátott 4K kamera, objektumkövető funkció, a kijelölt útvonalon történő repülés és akár 23 perc repülés különbözteti meg az ebben az árkategóriában található összes dróntól.  A Hubsan Zino rendelkezik a csúcskategóriás drónok képességeivel a középkategóriás modellek árán.
4K kép
A Hubsan Zino kamera lehetővé teszi, hogy 4K minőségben készítsen felvételt 30 FPS sebességgel. A készülék F2. 2 rekesszel és 89 ° -os nagylátószögű lencsével rendelkezik. Az Ambarella sport képfeldolgozó és a 3 tengelyes mechanikus kardán biztosítja a felvételek kiváló minőségét és stabilitását.
Gazdag funkcionalitás
A Hubsan Zino különféle fotó- és repülési módokkal rendelkezik, így könnyedén készíthet nagyszerű felvételeket. Lélegzetelállító panorámakép létrehozásához csak egyetlen gombnyomásra van szükség, amely automatikusan 360 ° -kal elforgatja a drónt és rögzít egy videót. Az új "Line Fly Mode" lehetővé teszi, hogy a Hubsan Zino automatikusan egyenes vonalban repüljön a kívánt irányba, ezáltal könnyedén összpontosíthat a fotó / videó funkciókra.
Több lehetőség
Az új drón egy objektumkövető funkcióval rendelkezik, amely rendkívül hasznos a területen - Aktív nyomkövetés. Ha célba kerül, a Hubsan Zino automatikusan nyomon követi és a tárgyat a keret közepén tartja. A drón rendelkezik pontrepülési funkcióval is. Az X-Hubsan alkalmazásban rajzoljon egy útvonalat a Zino követésére , és a drón végig fog repülni rajta.
GPS pontosság
A drón automatikus felszállási és leszállási funkcióval rendelkezik, és a levegőben tartózkodása során GPS helyzetmeghatározást és barométert használ a helyzetének meghatározásához. Ennek köszönhetően a Hubsan Zino rendkívül precízen képes lebegni a levegőben, vagy automatikusan visszatér a kiindulópontra.
HT016B
A drónkészlet kényelmes és funkcionális HT016B készüléket tartalmaz. Telepítse az X-Hubsan alkalmazást okostelefonjára, és csatlakoztassa az eszközt a fényképezőgéphez.


Jelenlegi ára: 130 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 13:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése