2020. szeptember 2., szerda

Jelzett Osztrák íróasztal különlegesség (nem csak) gyűjtőknek.../ Jacob Kain jelzett diófa íróasztal - Jelenlegi ára: 1

Kedves Vásárlónk!
 Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes megkeresést, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre Hétfőtől- Csütörtökig 10 - 17 között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk!  A feltüntetett postaköltségek a 2 kg. -os közepes méretű csomagok árát tartalmazza, a pontos postaköltséget a vásárlást követően emailben küldjük el a nyertes licitálónak.   Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy levélben vagy ajánlott levélként nem adunk fel tételeket, kizárólag a  terméklapon feltűnetett módozatok választhatóak! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Önnek az internetes vásárlásokról szóló jogszabályok és törvénykezések értelmében 14 naptári napja van arra, hogy a megrendelt árucikket visszaküldje címünkre, ha bármilyen kifogásolni valót talál benne. Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható rendkívül különleges bútor ritkaság, egy a nemzetközi szinten is elismert bécsi bútormanufaktúra, a "Jacob Kain, Wien " jelzésével ellátott korai art deco, a mai minimál életérzést megelőlegező íróasztal ritkaság!
Darabunk, egy diófa asztal, felületén dió borítással (! ), eredeti réz veretekkel, működő eredeti zárakkal, kihajtható, extrém ritkának számító rejtett nyolc fiókja, pedig mahagóniból képráztatja el csodálóját...
Jelzett, kinyitható ajtaja mögött Jacob Kain fémtáblácskája látható!
Az asztal néhány éve, profi, elismer trestaurátor szaktekintély kezei közül került ki, azóta használaton kívül van, felülete frissítést igényel, ha mondjuk egy elnöki palotába kerül : )
Extrém ritka kihajtható fiók szettje, még a legavatottabb szemeket is csodálkozásra bírja, ez az egyébként nem  túl különleges, tengelyen forgó megoldás valamiért nem volt szokásban : )
Tetejére mi egy sötétzöld bőrt választottunk, ami nincs fixen rögzítve, felajánlva evvel a lehetőségét az eltérő szín vagy anyag használatnak...
Ritkaságunk az 1890-1900 közötti időszakban készülhetett és mestere vélhetően nem otthoni felhasználásra szánta. Jacob Kain beszállítója volt a császárságnak, asztalunk esetleg egy magasrangú hivatali tisztviselő berendezési tárgya lehetett (? ), ez talán és az ebből következő megoldások, talán manapság még izgalmasabbá teszik darabunkat! A mester 1900-as évek fordulója környékén elhalálozott és a cég is beszüntette a tevékenységét, ezért is kerülnek csillagászati összegekbe tőlünk nyugatabbra a hibátlan jelzett darabok!
A termék természetesen csak személyesen, óbudai üzletünkben átvehető!
méret: 142 x 78 x 78 cm.
Eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!


Jelenlegi ára: 1 485 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-02 14:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése