2020. szeptember 30., szerda

KIÁRUSÍTÁS!!! VADONATÚJ!!! HARMADÁRON!!! 38-39-es Salomon X Pro 90 sícipő síléc - Jelenlegi ára: 32 500 Ft


A licit tárgya: Salomon sícipő
 
Vadonatúj!!!
Harmadáron!!! Itt van egy-két link: KATT IDE! és KATT IDE!
Ausztriában vásároltam a fiamnak karácsonyra tavaly, új ára akciósan 299 Euro volt!!! Elszúrtam a méretét, és kicsi lett neki. Dicséretére legyen mondva, hogy megpróbált benne síelni, de bevallása szerint a spanyolcsizma sem lehetett rosszabb : -) Új állapotú, a képek magukért beszélnek. Egy napot sem használta!
38-39-es (25-ös) méretű, 4 mikrocsatos (fém). A talpbetét 25-25, 5 cm hosszú.
90-es Flex-indexű, közepesen kemény-kemény, All mountain kategóriájú bakancs. Jó egyensúlyt teremt a teljesítmény és a kényelem között.
4 micro állítású aluminium csat.
35 mm széles tépőzár.
A külső héj, és a belső My Fit 3D bélés nagyon jól igazodik a lábhoz. Ez utóbbi egy Biovent Liner felülettel rendelkezik, ami elvezeti a láb nedvességét, ezáltal komfortossá teszi a viselését. De ez egyben egy olyan felület is, ami a cipőbe való be- és kilépést megkönnyíti. Kényelmes, meleg cipő egész napra.
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí-, és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lesznek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 32 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-01 06:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése