2022. augusztus 4., csütörtök

Magyar Metalbox Corgi Rover 3500 [bontatlan] - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Bontatlan. A bliszteren rajta van a Corgi logó és a szöveg: "Eredeti angol szerszámokkal gyártja és forgalmazza a METÁLBOX GMK. " Valamint a KERMI engedély szám.
A Metalbox gyártmányok blisztere gyengébb minőségű a Matchboxnál, és az autó méretéhez képest túl nagyra hagyták a bliszter méretét (egyféle bliszter méretet használtak), és csak két kapoccsal rögzítették. Így a több mint 30 év alatt párszor a járművek a bliszternek gurultak, ezért a sarkoknál repedések, szakadások lehetnek a bliszteren.
A tárolás miatt néhány darab blisztere meghajlott, néhány egyenes maradt.
Nem fotóztam le a bliszterek összes oldalát hogy megmutassam az összes repedést vagy szakadást, úgy gondolom ezek ettől függetlenül is ritkának számítanak.
Saját véleményem csak, de ezek a Corgi feliratos, szöveggel ellátott bliszteresek az eredeti, engedéllyel rendelkező darabok. Amelyik tipuson nincs felirat és szöveg, annak a kartonja is rövidebb, és a bliszter sem ilyen formájú. Valószínűleg a szerződés megszűnése után a gyártó tovább gyártotta az autókat, de már a feliratok nélkül.
Nem tudom mi van az aljukra írva, nincs belőlük bontott darabom.
20db eredeti Metalbox Corgi-t töltöttem fel, kérem tekintse meg a többit is.
Postázás az alábbiak szerint lehetséges, kizárólag előre utalással:
Foxpost csomagautomatába                                      800 Ft. MPL csomagautomatába                                            820 Ft.
MPL házhozszállítás                                                   1460 Ft. Postán maradó ajánlott "levél" (csomag 500g-ig)    915 Ft. Nyíregyházán személyesen átvehető, egyeztetett időpontban.
Kizárólag dobozban küldöm a megnyert terméket/termékeket, nem használok buborékos borítékot. Kérem a nyertest hogy 5 munkanapon belül rendezze a termék kifizetését.
Termékek összevárása a megnyert termék árának kiegyenlítése után természetesen lehetséges.
Kellemes vásárlást és sikeres licitet kívánok!


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2022-08-05 02:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése