2022. június 21., kedd

Fifti-fifti ~ DVD Bontatlan, Amerikai vígjáték, Joseph Gordon-Levitt - Jelenlegi ára: 910 Ft

Eredeti DVD, bontatlanul fóliában. Amerikai vígjáték(2010).  5. 1DD eredeti hanggal,  5. 1DD magyar szinkronnal és felirattal. Játékidő:  1 óra 35 perc + exták. Kép: 16/9. További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.
Szereplők:
Joseph Gordon-Levitt
 Adam
Seth Rogen
 Kyle
Anna Kendrick
 Katherine
Bryce Dallas Howard
 Rachael
Anjelica Huston
 Diane
Ismertető:
A huszonhét éves rádiósszerkesztő, Adam kiegyensúlyozott. Ugyan akadnak problémák a szép barátnőjével, Rachaellel - nem szexelnek jó ideje -, és az anyja túláradó gondoskodása is zavarja, alapvetően elégedett az életével, az egzisztenciájával. Átlagos, de takaros külvárosi kertes házban lakik, egészségesen él - nem dohányzik, fut, és szelektálva gyűjti a hulladékot -, és hát ott áll mellette a szabados szájú cimbora, Kyle. Letaglózza az orvos közlése, amikor szűnni nem akaró hátfájdalmai miatt felkeresi, hogy egy kimondhatatlan nevű, ritka, genetikai alapú rosszindulatú tumor támadta meg a gerincét. Kemoterápiával ötven százalék, hogy meggyógyul, ha műtétre kerül a sor, tíz százalék az esély...
Will Reiser egy végtelenül emberi történetet mesél el megrázó és mulatságos momentumokkal, minden helyzetben gondosan ügyelve arra, hogy ne hulljon a története szentimentális ömlengésbe, vagy ellenkezőleg: profán bohóckodásba.

Jelenlegi ára: 910 Ft
Az aukció vége: 2022-06-22 01:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése