2022. április 1., péntek

PIECES borostyánszín valódi bőr, sportosan elegáns táska, irattáska, laptoptáska - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

PIECES borostyánszín valódi bőr, sportosan elegáns táska
A termék prémiumkategóriát képvisel, minőségéért a márkanév a garancia.
Nagyon jó minőségű vastag, puha tapintású valódi bőrből készült, sportosan elegáns táska. Feltűnően szép, amolyan "mindig mindenhez jó" időtálló, fiatalos darab. Szépsége a különlegesen szép színében, s a nagyon finom, antik ezüstszín fémdíszítések harmóniájában rejlik. Borostyán... borostyánkő... narancsbarna... teltsárga... napkő... fosszilis fenyőgyanta. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk egyedi, különleges... mint ahogy önmaguk is kitűnnek a szürkék közül, bevállalós különcök, stílusuk van.
Keveset használt, feltűnően szép darab. Nem kopott, sehol nem sérült a bőr, kitűnő állapotú. Csupán csak az általános használatból eredően annyi látszik, hogy már nem új, használták néhány alkalommal.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire a napi rutinhoz szükség lehet. Iratok, jegyzetek, A/4-es lapnagyság, sőt spirálfüzetek is kényelmesen elfének benne. Stílusos táska kisebb laptopokhoz, tabletekhez, Ipadhoz. Öblös, egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros -, a másikban két, bőrrel szegett valamivel kisebb nyitott zseb is helyet kapott. Kívül, a táska elején három (! ) cipzáros rekesz került kialakításra.  
A bélése éjfekete erős, puhatapintású, vászonszerű textil. A táskatest cipzárral záródik.
Szélessége:                36 cm.
Magassága:               25 cm.
Mélysége:                  15 cm.
Kézi fogó hossza:      50 cm.
Vállpánt hossza:       135 cm. ( szabályozható).


Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2022-04-02 03:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése