2021. december 14., kedd

Koltai Róbert -Legszebb komédiái (3 Film / 3 DVD) ÚJSZERŰ,DÍSZDOBOZOS, RITKA DVD! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Koltai Róbert Legszebb komédiái (3 DVD/3 Film)
(Koltai Róbert filmje)
(1985-2007)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT,  
 ÚJSZERŰ, JÓ ÁLLAPOTÚ DVD!
A TERMÉK MAGYAR HANGGAL ÉS ANGOL FELIRATTAL RENDELKEZIK!  
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK
Sose halunk meg
(1992)
Tordai Imre színész munkája végeztével rohan az ügetőre. Szokása szerint veszít, de hirtelen felidéződik benne a kamaszkora, a hatvanas évek, amikor egyszer Gyuszi bácsival egyszer rengeteg pénzt nyertek. Vásározó vállfaárus nagybátyja vitte először lóversenyre, vidékre, vásárba, ő ismertette meg vele a szabadság, a nők, az élet ízeit néhány szertelen, furcsa nap alatt. Imi gátlásos, szorongó lénye értetlenül figyelte a nagy álmokat és kockázatot kergető nagybácsit...
Szamba
(1995)
Idősebb Szamba Ottó anyagbeszerző egy üveges KTSZ-nél, ő a pestkörnyéki kisvárosban a kulturális élet középpontja, állandóan szervez: fesztivált, víziúttörő-csapatot, énekkart, de leginkább amatőr színjátszókat és előadásokat. Miatta sokáig minden gyerek színész akart lenni a kisvárosban, kivéve Kisottót, aki szégyelli apja ripacskodón arrogáns színművészetét, mely éppen olyan túlburjánzó, mint az élete.
Csocsó - avagy Éljen május elseje
(2001)
Rohamosan épülő szocialista város valahol a Duna partján, az ötvenes évek elején. Ott tanárkodik, szervezi a piros betűs ünnepeket, vigyáz a focisták erkölcsére, és teszi, amit tenni jónak lát Csocsó, született Csomai Gusztáv. Ez a történet leginkább róla szól, az életvidám, optimista és örökké tevékeny Csocsóról, aki minden üldözés, macerálás és egyéb zaklatás ellenére is ember maradt az embertelenségben. Az eseményeket elsősorban a tizenhárom éves Pék Zsoltika naplójából ismerjük meg, aki számára Csocsó nemcsak oroszul kevéssé beszélő orosztanár, hanem atyai jóbarát és példakép is.
MISKOLCON A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT HELYEN
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN ELŐREUTALÁS UTÁN AJÁNLOTT TÖBBFÉLE MÓDON
POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-15 10:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése