2021. november 27., szombat

Infra távhőmérő-testhőmérő - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Garantáltan ez a legpontosabb és leggyorsabb módja annak, hogy az újszülött, a gyermek vagy a felnőtt testhőmérsékletét egy másodpercen belül ellenőrizzük. Akár alvás közben is megtudjuk mérni gyermekünk vagy más szerettünk testhőjét.
A második funkció egy általános szobahőmérséklet mérési képesség. Csak egy gombnyomás és pontosan meghatározza, hogy hány celsius fok van a szobában, a szabadban vagy bárhol.
A harmadik, pedig egy tárgyfelület mérő funkció, aminek számos hasznosítási formája létezik. Például a gyermek fürdővizétől kezdve, az ételeken át, bármely tárgy hőmérsékletét képes meghatározni. Nincs más dolgunk, mint ráirányítjuk arra a dologra, amit mérni szeretnénk, megnyomjuk a gombot és pillanatok alatt a digitális kijelző megmondja nekünk a pontos értéket.
Az LCD-s digitális képernyő háttérvilágításával sötétben is tökéletesen látható a hőmérséklet. A testhőmérséklet mérésnél három féle színnel jelzi nekünk a láz mértékét. Hőemelkedés esetén narancssárga, magas láz esetén piros háttér jelenik meg a kijelzőn.
2x 1. 5 AAA elemmel működik a készülék. (nem tartozéka a csomagnak )

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 15:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése