2021. október 25., hétfő

Welly 24037W 1:24 15cm kétütemű Trabant 601 fehér 2T Trabi fém modell autó nyitható motorháztetővel - Jelenlegi ára: 8 4

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- Gyári garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, kereskedőtől, original csomagolásban, ÁFA-s számlával, 6 hónap jótállással.
Számos fajta 2T Trabant modellautó van a piacon, különböző méretben, melyek között nagyon nehéz igazán jót találni. Olyat, amely elérhető áron kellően kidolgozott, látványos és valósághű.
A Welly 24037W Trabant 601 egy olyan, fém autómodell, amely méretarányos kivitelben, nyitható ajtókkal, modellszintű kidolgozással készült a New Exploration Of Models sorozat részeként a gyűjtők örömére.
Mérete 15 cm (1: 24 méretarány), súlya 325g. Fémből készült a karosszéria, mely rendkívül részletgazdag: tökéletesen visszaadja a 601 Deluxe minden tipikus ismertetőjegyét. A króm lökhárítóktól az élethű felnikig minden apró részletre figyeltek a készítők; tökéletesen megformázott lámpák, fekete ajtókilincsek, valóban tükrös bevonatú visszapillantó tükrök, a műszerfalon a gombok és a kilométeróra is valósághű. Nyithatók az ajtók, és a motorháztető is, mely alatt látványosan, részletgazdagon kialakításra került a 601-es kétütemű motorja is.
A Welly modellautó ráadásul kormányozható futóművel rendelkezik, mely a gyermekek számára még élvezhetőbbé teszi a játékot, a Trabant felnőtt szerelmesinek pedig hűen visszaadja a kis autó különleges varázsát.
A modellautó a készlet erejéig törtfehér színben rendelhető, mely a 601-es Trabant egyik leggyakoribb, legnagyobb példányszámban gyártott gyári színe (Papyrus).
A Trabant 601 története röviden:
1954-ben adta ki az utasítást az NDK egy új, minden keletnémet polgár számára elérhető kisautó fejlesztésére. A követelményeket elég határozottan kijelentették: négyszemélyes, könnyen kezelhető és karbantartható kisautó kellett, ami nincs több 600 kilónál és nem fogyaszt többet 5, 5 liternél 100 kilométeren, emellett az árát is négyezer márka alatt kellett tartani. Ebben az évben el is készült a kisautó terve, az AWZ P70-et gyártották is 1959-ig, ám ez még kicsit elsietett konstrukció volt.
A 601-es típust 1960 és 1990 között gyártották. Típus változatok: Trabant 601, 601S, 601 DeLuxe, valamint nyitott karosszériával is készült a hadsereg számára/Kübelt/ illetve a Tramp változat a civileknek.
Előbb 23LE a későbbi szériák 26LE motorral készültek. A 600kg-os karosszériát még ezzel a kis teljesítménnyel is viszonylag fürgén lehetett mozgatni, csak a megállás volt elég nehéz a legendásan gyenge fékekkel.  
Az NDK szimbóluma a keleti blokk jellemző autója aminek egyénisége van. Mindenki ismeri és van róla valamilyen története. Jelenleg igazi retro autó számtalan átalakított változatban, még Svájcban is van Trabant klub. Anno 10-15 évet is kellett rá várni a rendelés leadása után. Ezért már sokan fiatalon benyújtották a kérelmet, mire meglett a család, megjött az autó is.
Tőlünk most 1-3 napon belül a Tied lehet ez a remek játék, mely a Trabant szerelmeseinek kitűnő, nívós ajándék-ötlet is!
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 6 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható


Jelenlegi ára: 8 490 Ft
Az aukció vége: 2021-10-26 03:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése