2021. szeptember 21., kedd

ERENOX Férfiaknak Kapszula 40db - Jelenlegi ára: 12 490 Ft


Márka:
Erenox
Szállítási idő:
1-3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
1-3 munkanap
Az Erenox étrend-kiegészítő lehetséges hatásai:
- Serkenti a libidót
- Elősegíti a termékenységet
- Hozzájárul az erekció kialakulásához
- Növeli a sperma mennyiségét
- Támogatja a prosztata normál működését
- Hozzájárul a normál tesztoszteron szinthez
Magyar gyógyszerészi fejlesztés! Egyedülálló hatóanyag kombináció!
Miért válaszd az ERENOX? kapszulát?
- Innovatív és komplex hatású termék
- A pszichés és a szervi eredetű enyhe vagy közepes potencia problémában segít
- Hosszú távú alkalmazása csökkenti a szív- és érrendszeri rizikó faktorokat
- Természetes hatóanyagokat tartalmaz ezért biztonságosan alkalmazható
- Nem okoz kellemetlen mellékhatásokat pl.: fejfájás, szívdobogás
Adagolás:
- Folyamatos alkalmazás: napi 1 kapszula
- Alkalomszerűen: 2-3 kapszula
Az Erenox? egy speciális étrend-kiegészítő férfiak. A magas hatóanyag tartalmú növényi kivonatok, jól felszívódó szerves kötésű ásványi anyagok és E-vitamint egyedi kombinációja lehetővé teszi, hogy az Erenox? összetevői egymás hatását kiegészítve hozzájárulnak a normál szexuális teljesítmény fenntartásához.
A sáfrány hozzájárul a libidó serkentéséhez, az erekció javításához és a spermiumok mennyiségének növeléséhez, továbbá segít a pozitív hangulat és kiegyensúlyozott érzelmi állapot fenntartásában.
A szőlőmag antioxidáns hatású anyagai (proantocianidinok) révén segítik a szervezet szabad gyökökkel szembeni védekezését, valamint hozzájárulnak a vérerek és a kapillárisok egészségének fenntartásához.
A gránátalmamag hozzájárul a férfiak normális szexuális egészségéhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a normál szív-és érrendszeri egészséghez.
A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához.
A szelén részt vesz a normál spermaképződésben. A cink, szelén és gránátalmamag támogatják a prosztata egészséges és normál működését.
Figyelmeztetés!
A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak.
Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 12 490 Ft
Az aukció vége: 2021-09-21 13:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése