2021. július 24., szombat

Dji OSMO ACTION AKCIÓKAMERA - Jelenlegi ára: 127 660 Ft


EAN Kód:
6958265186899
Súly:
0, 32 kg
Gyártó:
Dji
Gyártói cikkszám:
OSMO ACTION
DJI Osmo Action
Dupla képernyő
RockSteady
4K HDR Video
8x Slow Motion
UHD (~4K) képminőség
Vízálló
Dupla képernyő
A kettő képernyőnek hála minden irányból lehet látni éppen mit vesz a kamera. A hátsó főképernyő pedig egy nagyobb felbontású (640x360) és ? hyper-responsive? érintőképernyő.
RockSteady
A DJI elektronikus képstabilizátoráról már most is sok videó rajong, ami akár egy hegyi downhill biciklizésről is remegésmentes felvételeket készít. Videókészítés
Az Osmo Actionnel 4K/60fps-ben és 100Mbps videókat készíthetünk. Ergo bármennyire is intenzív mozgásokat veszünk fel, nagy eséllyel végig éles , elmosódásmentes marad a kép.
DJI Mimo App
Összekötve a telefonoddal, a DJI Mimo app tele van vágóeszközzel és egyéb lehetőségekkel, így a felvétel után már ki is lehet pakolni a videót Facebookra. STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS, INTUITÍV IRÁNYÍTÁS
Kompakt és ellenálló kialakítása az élet minden kalandja számára ideális kamerává teszi az Osmo Action-t, amely játszi könnyedséggel kezeli az extremitásokat: porálló, ütésálló, vízálló és fagypont alatt is működőképes. Az Osmo Action a piacon egyedülálló design filozófiát alkalmaz: a hátlapon és az előlapon egyaránt színes kijelzők teszik még könnyebbé a felvételek komponálását a kritikus pillanatokban. A 2, 25 hüvelykes hátoldali érintőképernyő vízlepergető és ujjlenyomat álló bevonatot kaptt, az 1, 4 hüvelykes előlapi kijelző pedig minden korábbinál egyszerűbbé és könnyebbé teszi a vloggolást és a szelfizést! 750 NIT fényereje minden időszakban könnyen láthatóvá teszi a kijelzőkön megjelenő tartalmakat, akár még direkt napsütésben is! Az Osmo Action interatív felhasználói felülete, az Action OS ötvözi a letisztult és funkcionális fizikai kialakítást a rugalmas működtetéssel. Kapcsold be, indítsd el a felvételt és pörgesd végig a különböző felvételi módokat egy szempillantás alatt, három dedikált gomb segítségével. Ezentúl nincs egyetlen elszalasztott pillanat sem: az Osmo Action SnapShot funkciója az exponáló gomb megnyomását követően két másodpercen belül üzembe helyezi a kamerát és meg is kezdi a felvételt. FEJLETT TECHNOLÓGIA, KIVÉTELES KÉPMINŐSÉG
Az 1/2, 3 hüvelykes érzékelő 12 megapixeles fotók és 4K felbontású videofelvételek rögzítésére képes, másodpercenként akár 60 képkocka sebességgel, 100 MByte/s adatsebesség mellett, ami minden alkalommal lenyűgözően részletgazdag, kiváló minőségű képanyagot biztosít. A három üvegtagból álló aszférikus lencse kialakítás alacsony torzítást eredményez, hogy Te mindig a legélethűbb módon rögzíthesd a tartalmakat. A lencsefedél két rétegű, ujjlenyomat elleni bevonata garantálja a kristály tiszta felvételeket, a fényvisszaverő bevonat pedig minimalizálja a tükröződések nemkívánatos hatásait, ezáltal még nagyobb rugalmasságot biztosítva tűző napsütéses felvételekkor. A mechanikus kamerastabilizátorok fejlesztésének több, mint egy évtizedes tapasztalatát felhasználva, az Osmo Action az első DJI kamera, amely a gyártó RockSteady elektronikus képstabilizációs technológiáját alkalmazza. Nagy teljesítményű stabilizátorok dolgoznak együtt az elektronkával, hogy minden felvett mozgást sima, kiváló minőségű formában rögzítsenek, még akár 4K 60 fps mellett is! Az Osmo Action e mellett képes nagy dinamikatartományú (HDR) videók rögzítésére is 4K felbontásban 30 fps sebességnél, ami további 3 fényerővel növeli a rögzített anyag dinamikatartományát, még természetesebb és részletgazdagabb átmeneteket eredményezve a világos és sötét részletek között. Az Osmo Action cserélhető akkumulátora 4K / 30fps és RockSteady képstabilizáció mellett 93 perc működést, míg stabilizáció nélkül, 1080p / 30 fps esetén 135 percnyi felvételt tesz lehetővé. A kamera kettős mikrofon rendszere lehetővé teszi az Osmo Action hangvezérlését, hangszórója pedig kiváló minőségben játssza vissza a rögzített tartalmakat. Speciális funkciók
8x Slow Motion
Hála a 1080p felbontásnak 240 fps mellett, így lehet készíteni 8xos lassított videót.
Hosszú expozíció
Csillagfotózáshoz vagy menő tájfotózáshoz be lehet állítani 120 másodperces expozíciós időt.
SnapShot
Ennek a funkciónak hála a hirtelen akar az ember felvenni valamit, az eszköz két másodperc alatt bekapcsol és felvételt indít. Ez alvó módban és kikapcsolt állapotban is működik.
QS Gomb
A Quick Switch gomb nagyban leegyszerűsíti a használatot. Ha váltani akarsz a képernyők között, módozatok között vagy csak a saját, előre elmentett beállításaidat szeretnéd előhozni, ez egyetlen gombbal megoldható.
Timelapse
Timelapse videó funkciót egyaránt városokban és a természetben is érdemes használni.
Hangvezérlés
Az eszköz angolul és mandarinul is ért. Kikapcsolni, videót elindítani, képernyőt cserélni és fotózni is lehet szóbeli parancsokkal.
Vízálló
11 méterig garantálják a vízállóságát az Osmo Actionnek, később lesz hozzá külön vízálló tok, amivel akár 60 méterig is le lehet vinni.
3 Rétegű védelem
A lencsét több réteg is védi, így csökkenti a tükröződést akár tűző napfénynél is. A lencsén van továbbá egy védőréteg ami az ujjlenyomatok. olaj, por és más szennyeződés ellen véd.
Hűtőrendszer
Az eszköz úgy van kialakítva, hogy hatékonyan tudja leadni a hőt, így képes hosszú felvételek elkészítésére is anélkül, hogy ez megviselné a kamerát.
-10°C
A DJI Osmo Action akkumulátorai -10 fokig működő képesek maradnak. Optika
Videó rögzítés 4K
Valós pixelszám 12 megapixel
Akkumulátor
Akkumulátor kapacitás 1 300 mAh
Akkumulátor típus Li-polimer
Fő jellemzők
Kiemelt tulajdonság Képstabilizátor, Vízálló, Time lapse funkció, HDR
Adatátvitel Wifi, Bluetooth
Memóriakártya-foglalat microSD
Memória bővíthetősége 256 GB
Mikrofon Igen
Kijelző LCD 2, 2"
Fontos információ!
A termékeket más oldalon is hirdetem. A nagy készletforgás és a vaterán lehetséges napi 1-szeri frissítés miatt kérem érdeklődjön az aktuális raktárkészletről és szállítási határidőről. Leütés után legyen szíves az előre utalást csak az általunk kiküldött díjbekérő alapján utalja be!
Köszönettel,
Hirosszerszam

Jelenlegi ára: 127 660 Ft
Az aukció vége: 2021-07-25 08:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése