2021. július 22., csütörtök

A tökéletes fiú [Nyári akció] - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1386820
Barbara Claypole White
A tökéletes fiú [Nyári akció]
Amikor Ella egy repülőút alatt rosszul lesz, és kórházba kerül, a családja jól szervezett élete gyökerestül felfordul. A férje ugyanis eddig nem vette ki a részét a gyereknevelésből, most azonban ebben a szerepben is helyt kell állnia. A kissé rendmániás Felix nehezen mutatja ki az érzelmeit, így különösen nagy kihívás elé állítja a feladat, hogy megtalálja a hangot a tizenhét éves fiukkal.
Ráadásul Harry nem is mondható átlagos gimnazistának: a tehetséges és érzékeny kamasznak Tourette-szindrómája miatt nagy odafigyelésre van szüksége.
Az új helyzet mindannyiuk számára jelentős változást hoz: miközben Ella felveszi a harcot a betegséggel, és Harry a felnőtté válás útjára lép, Felixnek szembe kell néznie a múltjával, hogy megtalálja a valódi értékeket az életben. Ha meg akarják menteni a családjukat az összeomlástól, át kell lépniük a saját korlátaikat, és le kell dönteniük a falakat, amelyeket maguk közé emeltek.
A tökéletes fiú - Megrendítő történet az elfogadásról
Júliusban jelent meg Barbara Claypole White: A tökéletes fiú című kötete, mely azóta már több nyelven, így magyarul is elérhető. A legnagyobb nemzetközi könyvkereskedelmi portálon 4, 7 csillaggal értékelt 450 oldalas kötet szívbemarkolóan mutatja be egy család nem mindennapi küzdelmeit az elfogadásról, a hitről, a reményről és a szeretetről.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-23 07:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése