2021. május 11., kedd

ÚJSZERŰ!!! RECCO!!! Atomic M Tech 90 sícipő síbakancs 41,5-42,5-es sí cipő bakancs 90-es flex - Jelenlegi ára: 21 500 Ft


A licit tárgya: Atomic sícipő
 
Újszerű!!!
Saját vásárlású sporteszköz, nem leharcolt kölcsönzős!!!
Harmadáron!!! Új ára 239 Euro volt akciósan!!!
Néhány éve Ausztriában vettem a fiamnak, mikor kinn dolgoztam. Akciós ára 239 Euro volt. Két szezont használta, aztán kinőtte.
Atomic M Tech 90 41, 5-42, 5-es (27-27, 5-es) sícipő (belső talpbetét hossza 275 mm). Flex indexe 90.
4 mikrocsatos sícipő 35 mm-es szorítópánttal. Oldalirányú dőlésszög (Canting) állítás,  korrekciós lehetőség az X és O lábúak részére. 102 mm-es lábfejszélességig!!! Külső csavaros sarokemelés lehetősége az akár becsatolt cipő esetén is (10. kép). Ezzel is elősegítve a külső héj, és a belső bélés tökéletesen igazodását a lábhoz. Közepesen kemény, kényelmes, meleg cipő egész napra.
Recco kereső rendszerrel felszerelve!!!
A Recco egy lavinamentő-rendszer, amit világszerte 600-nál több mentőszervezet hasznosított hatékonyan a lavina-betemetések helyszínén. A Recco Rescue System fejlett radar technológiás rendszer, amely az áldozat gyors és sikeres megtalálását segíti hegyi lavina baleset esetén. Recco egy passzív rendszer, ami azt jelenti, hogy a szerkezetnek nincs szüksége erőforrásra, tehát nincs szükség azt ki vagy bekapcsolni.
A kétrészes rendszer egy Recco detektorból áll, amit szervezett mentőcsoportok használnak a keresés során, és egy olyan Recco reflektorokból, amiket ruházatba, sisakokba, védelmi felszerelésekbe vagy sícipőkbe integrálnak. A chipet véglegesen ráragasztják, vagy beleépítik a termékbe így nem igényel felkészülést a használatra és nincs szüksége elemekre, hogy működjön.
A Recco rendszer megkönnyíti a mentők gyors, szervezett keresését és így esélyt ad a síelőknek és snowboardosoknak arra, hogy időben megtalálják őket.
Termékleírás:
Ambiciózus, középhaladó és haladó síelők számára, akik a megfelelő teljesítmény mellett kényelmet várnak.
Polietilénből készült héj a tartósság és az alacsony tömeg kombinációja. Az AFS csat tökéletesen illeszkedik a külső geometriához. Az ASY Sport T2 belső bélés precíz tartást, tökéletes illeszkedést biztosít a síelő lábához síelés közben.
A modell széles lábfejű embereknek is tökéletes választás.
Gazdagon felszerelt, nemzetközi előírásoknak megfelel.
Flex: 90
Héj: polietilén
Lábfejszélesség: 102 mm
Belső bélés: ASY Sport T2
Csatok: 4 alumínium mikro
Technológiák:
AFS csat - a héj felső részének tökéletes illeszkedését biztosítja a vádlihoz
AFS Shell - sarokmagasság állítás lehetővé teszi az ideális lábpozíciót beállítását
Shell Rotated 3 - Innovatív cipőkialakítás kifelé táguló lábakkal (V alakú) Lehetővé teszi a természetesebb és kényelmesebb pozíció elfoglalását - összhangban a síelő természetes testtartásával.
Átfedés - A lábujj körüli terület rugalmasabb, lágyabb műanyagból készült, amely lehetővé teszi a héj hatékony nyitását az oldalak felé a cipő fel- és levétele során.
Therm-ic cipőfűtés előkészítés - Therm-ic betétekkel történő használatra tervezett sícipő. Használata lehetővé teszi a lábujj és a lábközép területének melegen tartását síelés közben.
Recco - cipőbe szerelt elektronikus chip Recco mentőrendszerhez, megkönnyíti a lavinába temetett személy megtalálását.
Van egy hasonló, eggyel nagyobb, 42, 5-43, 5-es Atomic Hawx 100-as sícipő is eladó. Az összes hirdetésem között ez is megtalálható. Az utolsó két képen ez látható. Itt a linkje:  KATT IDE!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseket, mert újak lettek az idén karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!  
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2021-05-11 14:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése