2021. április 10., szombat

Lost - Eltűntek - 3. évad (7 DVD) DÍSZDOBOZOS, SZINKRONIZÁLT ,RITKA ,MAGYAR KIADÁSÚ DVD! - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Lost-Eltüntek-Teljes 3. Évad (7 DVD)
(Több rendező filmje)
(2009)
A MAGÁNGYŰJTEMÉNYEMBŐL SZÁRMAZÓ EREDETI, NEM MÁSOLT,  
 HASZNÁLT, JÓ ÁLLAPOTÚ DVD!
A TERMÉK MAGYAR SZINKRONNAL ÉS MAGYAR FELIRATTAL RENDELKEZIK!  
JOGLEJÁRT RITKASÁG, KERESKEDELMI FORGALOMBAN MÁR RÉG
BESZEREZHETETLEN!!
MINDEN FOTÓ ÁLTALAM KÉSZÍTETT A KÍNÁLT EREDETI DVD-IMRŐL, NEM
LETÖLTÖTT KÉPEK!
Az Oceanic Flight 815-ös járat katasztrófájának túlélői tudják, hogy hiába várják megmentőiket – a külvilágnak fogalma sincs arról, hol zuhant le a repülő. De mielőtt a menekülésre gondolhatnának, előbb meg kell ismerniük a sziget titkait és túl kell élniük a veszélyes helyzeteket.
Azt eddig is tudták, hogy nincsenek egyedül a szigeten, de most elérkezett a pillanat, hogy konfrontálódjanak a "többiekkel". Vajon kik azok, akik önként költöztek ide? Vajon milyen sötét titkokat rejt a "többiek" idillinek tűnő közössége? Ők lennének a kulcs a meneküléshez, vagy éppen ők azok, akik megakadályozzák, hogy bárki is élve elhagyja a szigetet? Mi az a különös fekete füst? Hogyan hat a sziget a rákbetegségre és a szaporodásra? Mit keresnek jegesmedvék a trópusi szigeten?
Miközben egyre több részletet megtudunk a szigetlakókról és a túlélőkről, a kérdések száma is egyre nő – és amikor már azt gondoljuk, hogy nem okozhatnak újabb meglepetéseket az alkotók, egy hatalmas csavarral ismét a székhez kötözik a nézőt! A Lost első két évada magasra tette a mércét, de a most megjelenő 3. évad – amellyel elérkeztünk a 6 évadosra tervezett sorozat feléhez – még az előző részeknél is izgalmasabb, akciódúsabb, és kalandosabb epizódokkal kényezteti a rajongókat!
BUDAPESTEN A TERMÉK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ AZ ÁLTALAM MEGADOTT HELYEN
IDŐBEN, EGYÉB ESETBEN ELŐREUTALÁS UTÁN AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT POSTÁZOK, MELYNEK
DÍJA A VEVŐT TERHELI!


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2021-04-10 12:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése