2021. március 28., vasárnap

PANASONIC DMW-MCTZ20 nyíltvizi búvártok, Panasonic Lumix DMC-TZ20/TZ18 fényképezőgépekhez, új - Jelenlegi ára: 47 000 Ft


Szuper ajánlat, könnyűbúvároknak; 40 m-ig!
Nyíltvizi búvártok Panasonic Lumix DMC TZ-20/TZ-18 típusú  fényképezőgépekhez, makulátlan új állapotban, komplett eredeti felszereléssel és csomagolásban, mint a képeken is látható!
Egyre népszerűbb a víz alatti és extrém körülmények között történő fotózás, így a jelentősebb gyártók folyamatosan bővítik a termékpalettájukat a kategóriában. A nyár közeledtével érdemes felkészülni az extrém vizisportolásra, avagy a páratlan vízalatti látványok megörökítésére.
Két útja van a megvalósításnak; vagy egy rettenetesen drága ("baltaarcú"- tough) strapakészülék beszerzése max. évente egy- két heti használatra, avagy a zsebméretű utazó, minőségi - nagytudású, standard állandó használatban álló utazó nagyzoommal rendelkező gépünkhöz beszerzünk egy félprofesszionális minőségi búvártokot, amely mélységállósága, s kezelhetősége tekintetében magasan veri az outdur aparátokat! S persze természetesen az alap utazó zoom Panasonic Lumix DMC-TZ20/TZ18 gépek optikai tudását gyakorlatilag meg sem tudja közelíteni egy tough gép, avagy csak csillagászati áron! A "betét" fényképezőgép minden funkciója működtethető a tok minőségi kezelőszerveivel.
Nos, ez utóbbi alternatívára kínálok most egy rendkívüli ajánlatot, íme egy félprofesszionális nyíltvizi búvártok, amely 40 méter mélységig garantált használhatóságú, eredeti új felszereltségében, roppant kedvező áron!
A nemzetközi ára cca. 300 USD körül van jelenleg!
A hozzá illő alapkészülék (Panasonic TZ-20/18; s még pár egyéb tipus), már pár éve került a piacra, ebből következően még bőven beszerezhető alkalmi áron, s máris egy igen komoly egységgel lehet merülni a vízalatti csodálatos világ megörökítésére!
A tok gyakorlatilag még nem látott vizet, makulátlan új, nem lett használatba véve; tömítése konzerválva várja az első bevetést!
Többféle géptipushoz használható még ez a tok, a neten fellelhető a felsorolás! Tartalék "O" gyűrű, karbantartó-kezelő anyag, páramentesítő zacskók, 2 db. nehezék a tokhoz a felhajtó erő lekűzdéséhez, csuklószíj, s egy magyar nyelvű CD-re írt kezelési útmutató, s az eredeti nyomtatott könyv is a készlet része!
Vélem így elég alkalmi lehetőség a búvárkodás szerelmeseinek!


Jelenlegi ára: 47 000 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 05:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése