2021. február 25., csütörtök

Edifier R1280T studió-monitor hangszóró, 2x21 W, natúr bükk színben, teljesen új !!! - Jelenlegi ára: 34 900 Ft

   Edifier R1280T aktív studió-monitor hangszóró, 2x21 W RMS teljesítmény, natúr bükk színben, teljesen új !!!     
A hangfalpár Edifier R1280T studió-monitor hangszóró pár, többszörös Teszt-győztes, nagyon szép, természetes, erőteljes hangzással, beépített 2x21 W tartós RMS teljesítményű erősítővel, távirányítóval, 2-utas Bass-reflex hangfalak, natúr bükk színben, hátul 2-pár RCA bemenet, tartozék kábelek, levehető előlapok, 1-év garanciával, hibátlan, bontatlan, teljesen új állapotban eladó !    A fotók között a dobozrólt készült fotón van az eladásra kínált termék, a többi "katalógos fotó", mivel még a fotózásért sem vettem ki a dobozból a hangfalakat csak a tetejéről a tartozékokat !
Ajándékba kaptam, de mivel már van hasonló hangfalam, így ezt eladom .
Itt lett véve :   https: //www. xmax. hu/edifier-r1280t-aktiv-hangfal-par-taviranyitoval-42w-barna
Megbízható teljesítmény !    Ha egy megfizethető és sokoldalú hangrendszert keres, kompromisszumok nélküli hangzással, az R1280T lesz az Ön számára a megfelelő választás, üzletekbe, irodákba, otthonra számítógép mellé, tv mellé a jobb hangminőségért, egyaránt kitűnő választás .
Tegye egyedivé a hangélményt a basszus, a magas hangok és a hangerő szabályozásával .     Kompakt méretű, praktikus távirányítóval. Az Edifier R1280T beépített hangvezérléssel rendelkezik ami az aktív hangszóró oldalán található .   A preferenciától függően a magas és a mély hangsugárzást -6 és +6 db között állíthatja be .   A digitális hangerőszabályzó minden alkalommal kényelmes szintre állítja a hangerőt .
Az R1280T hangszóró lehetővé teszi több audioeszköz csatlakoztatását a kettős RCA bemenetek használatával .    Az aktív hangszórónak két bemenete van a hátoldalon .    Ezekhez a bemenetekhez csatlakozhat a mellékelt RCA / RCA kábellel vagy az RCA / 3, 5 mm-es jack kábellel .    Csatlakoztassa őket egy számítógéphez, laptophoz, tablethez, telefonhoz, tv-hez vagy bakelit lejátszóhoz .
Műszaki adatait és teljes leírását megtalálhatja az alábbi linken :
https: //www. edifier. com/int/en/speakers/studio-1280t-2. 0-powered-bookshelf
Nézze meg a fiam lapján lévő több mint 300 termékünket is, az ő Tesz-Vesz neve " pentelaci_v ", és a menyemét, ő a " ptedike " és ott kattintson   "Az eladó összes aukciójának megtekintése" címszóra ! ( Modellvasút, elektronika, bútor, lakásfelszerelés, háztartási-gép, játék, modell, sporteszköz, kisgépek, stb. kategóriákban sok-sok használt termék !!! )

Jelenlegi ára: 34 900 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 18:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése