2021. január 24., vasárnap

ÚJ Rosalia Bio Serum Absolu (revitalizáló szérum) 30 ml + Rosalia Bio maszk krém 50 ml + neszesszer - Jelenlegi ára: 5 7


Új - bontatlan - Rosalia Bio Serum Absolu ( revitalizáló szérum ), 30 ml
és
Új - bontatlan - Rosalia Bio maszk krém csipkebogyó ( vadrózsa ) olajjal, édesmandula olajjal, aloe vera kivonattal, 50 ml
+ ajándék ( bio vászon anyagból készült ) neszesszer
Francia gyártmányú, prémium minőségű termékek.
Rosalia Bio Serum Absolu ( revitalizáló szérum ):
Ránctalanító, fiatalító és nyugtató szérum argán olajjal. Megújítja a bőrsejteket. Zsírmentes textúrájú, értékes olajok koncentrációja, páratlan felhasználói élménnyel.
E fiatalító szérum egyedi ránctalanító és nyugtató hatását a tökéletes alapanyag válogatásnak köszönheti. A csipkebogyó ( vadrózsa ) olaj, a sárgabarackmag olaj, a mandula olaj, a mogyoró olaj, az argánolaj, a ligetszépe olaj, valamint az E-vitamin segíti a száraz, öregedő bőr sejtmegújulását és kollagén termelődését, a hegesedés, napfény okozta károsodás helyreállítását.  
Alkalmazás: Reggel és este 2-3 csepp szérumot ( gyengéden masszírozva ) vigyük fel a bőrre.
Az összetevők 100%-a természetes eredetű, 64%-a biogazdálkodásból származik. (A biológiai gazdálkodásból származó összetevők aránya alacsonynak tűnhet, de ne feledjük, hogy a kozmetikum jelentős mennyiségű vizet is tartalmaz, ami nem minősíthető bio összetevőnek. )  
Rosalia Bio maszk krém:
Rendkívül lágy maszk krém, érzékeny bőrűek részére. A vadrózsa olaj, az aloe vera kivonat és egyéb értékes összetevők gyengéden ápolják, kiegyensúlyozottá teszik a megfáradt bőrt.
Használat: Hetente egyszer, az előzőleg megtisztított arcon vékonyan, egyenletesen alkalmazzuk, beleértve a nyak és dekoltázs felületét is. Kb. 10 percig pihentessük a bőrön, majd vízzel - vagy virágvízzel - öblítsük le. Ezt követően, a megszokott módon végezzük el az ápolást Rosalia szérummal vagy krémmel.
Az összetevők 100%-a természetes eredetű, 42%-a biogazdálkodásból származik. ( A biológiai gazdálkodásból származó összetevők aránya alacsonynak tűnhet, de ne feledjük, hogy a kozmetikumok általában 50-60% vizet tartalmaznak, ami nem minősíthető bio összetevőnek. )
A felbontást követő 6 hónapig lehet felhasználni.
Ajándéknak is ideális. : )
 


Jelenlegi ára: 5 700 Ft
Az aukció vége: 2021-01-25 10:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése