2020. november 26., csütörtök

Tomor Anita - Sulira fel! - Fiúknak - Jelenlegi ára: 833 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
785677
Tomor Anita
Sulira fel! - Fiúknak
Az iskolakezdés nem egyszerű dolog. Sem a szülőknek, sem pedig a gyerekeknek. Szülőként gondosan oda kell figyelnünk, hogy a gyermekünk készen álljon az iskolára, megfelelő fejlettségi szinten álljon a nagycsoport végére, azaz iskolaérett legyen. Hogy a szeptembert ne szorongással várja, hanem a legnagyobb örömmel. Hogy az óvodai élet gondtalansága után ne érintse rosszul a kötöttségekkel teli iskolai év újdonsága. Fontos, hogy az óvodás korú gyermekek, ha játékosan is, de bővítsék a tudásukat. Ebben nyújt segítséget ez a foglalkoztató füzet.
Pedagógus szülőként tudom, milyen sokat jelent a gyakorlás, a sok-sok rajzolás, a színezés. A helyes ceruzafogás és a számolás alapjainak elsajátításával óriási előnyhöz jutnak az ovisok. Ez a kis munkafüzet rengeteg érdekes feladatot tartogat az iskolába készülő nagyfiúk számára.
Vidám és eredményes felkészülést kívánok az iskolára!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 833 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 18:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése