2020. június 16., kedd

Life Care vízhidrogénező - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Life Care vízhidrogénező újszerű állapotban eladó. Egyszerre 1/2 liter palackos víz hidrogénezhető. A képen is látható, hogy a kis készülék ontja a buborékokat. Garantáltan jól működik, minden tartozéka megvan. Ez egy magas minőségű drága készülék.  
Egy dolog, amit biztosan tudunk: A legegészségesebb folyadék, amit ihatunk az a víz. Amíg megfelelően szűrt, addig nem tartalmaz cukrot, sót és káros vegyi anyagokat sem.
Juss hozzá minőségi, hidratáló, tápláló, a szervezettel harmóniában lévő és könnyedén hasznosuló vízhez, amely javítja az étrend-kiegészítők felszívódását!
 
Garantált hatás:
- Az emberek 75% -a krónikus dehidratációban szenved
- A testfolyadékok 5% -os csökkenése akár 25-30%-os energiaszint-csökkenést eredményezhet
- Fokozza a hidratálást
- Növeli az energiaszintet, javítja a közérzetet
- Eltávolítja a szervezetben lévő méreganyagokat
- Lassítja a sejtoxidációs folyamatokat.
 
 
Hordozható szűrő a víz hidrogénnel gazdagítására - Super Water ideális megoldás, amely ALAPVETŐEN megváltoztatja az életedet egy ALAPVETŐ elemmel:  A VÍZZEL!
A hidrogén a legkisebb antioxidánsként ismert elem. Nagyon fontos szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében és sav-bázis egyensúlyának helyreállításában. Ráadásul rendkívül kis méretének köszönhetően, gyorsan eljuthat a szervezet bármelyik pontjába.
Praktikus, könnyen szállítható és alkalmazható:
- Az általunk fogyasztott víz tele van vegyszerekkel és hiányoznak belőle az elektronok, így nem képes ellenállni az oxidációnak, és különböző gyulladásokat vagy idő előtti öregedést okozhat.
- Tudtad, hogy az elfogyasztott víz több mint 68%-ához nem is otthon jutunk hozzá? Vizet iszunk a városban, a munkahelyünkön, a szórakozóhelyen stb.
- A Super Water hordozható hidrogénező vízszűrője MINDIG nálad lehet!
- A roppant kicsi méretének (390 g), és a vízhatlan tartójának köszönhetően egy táskában vagy hátizsákban is kényelmesen elfér. A benne található hosszú élettartalmú elem egy felöltéssel 15 felhasználást tesz lehetővé, és végül, de nem utolsósorban a legtöbb palackos vízhez hozzáilleszthető.
 
Kitűnő ár-érték arány:


Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-16 15:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése