2020. június 13., szombat

A sejt szinkronos eredeti dvd Jennifer Lopez - Jelenlegi ára: 750 Ft

Eredeti , nem másolt , szép állapotú szinkronos dvd magángyűjteményből .
A sejt
Magyar 5. 1 hang és felirat
(Jennifer Lopez)
A sejt
(The Cell, 2000)
Catherine Deane pszichológus egy olyan radikálisan új technológiával kísérletezik, amely lehetővé teszi, hogy eljusson egy másik ember hátborzongató fantáziavilágának legrejtettebb zugaiba is. Ennek a forradalmian új tudományos módszernek a segítségével Catherine a szó szoros értelmében megtapasztalhatja, mi történik valakinek a tudatalattijában, amikor az álmodik vagy fantáziál. Eddig csak egy kómában levő gyereken alkalmazta ezt a módszert, így próbálva visszahozni őt a való világba, aggódó szüleihez. A módszer igen veszélyes, hiszen akár a pszichológusnő épelméjűsége is veszélybe kerülhet a kezelés során. Carl Stargher, a rafinált sorozatgyilkos ugyanabban a betegségben szenved és ugyanolyan kómába esik, mint a pszichológusnő gyermekpáciense. Legújabb áldozatát egy eldugott helyen lévő, földalatti speciális cellában tartja fogva. Peter Novak FBI-ügynök utolsó reménye a pszichológusnő, akit arra próbál rávenni, hogy speciális terápiájának segítségével, kémiai és elektromos úton próbáljon bejutni Stargher háborodott elméjébe és így talán megtudhatják, hol van a cella, ahol az áldozat, egy lány vergődik tehetetlenül és halálra ítélve. Catherine beleegyezik, hogy elinduljon azon az ingoványos ösvényen, amelyen ember még nem járt. Behatol a gyilkos tudatalattijába és megpróbálja kifürkészni a férfi hátborzongató titkait. De ebben a beteg világban Catherine olyan rettenetes gondolatokra és olyan szörnyű képekre bukkan, hogy komolyan veszélybe kerül az ő lelki egészsége is. Stargher vérfagyasztó, rejtelmes belső világában kalandozva Catherine azt is megtapasztalja, milyen ragadozónak lenni, bár az áldozat végül majdnem ő maga lesz.
Személyes átvétel kizárólag a lakcímemen, Gyálon, előre egyeztetett időpontban, hétköznap 18. 00 után, hétvégén pedig 15. 00 után, ettől eltérni NEM áll módomban !
Kizárólag ajánlottan postázok!
Utánvéttel nem küldök semmit és minden esetben a banki jóváírást követően postázok hetente kétszer, bemásolt banki igazolást nem fogadok el!
A postázás hétfő és szerdai napon történik.
Ez úgy néz ki, hogy a hétfő-kedd banki zárásig beérkező utalásokat kedden este csomagolom és szerdán adom fel, a szerda-csütörtök-pénteki utalásokat pedig a hétvégén csomagolom és hétfőn adom fel.
Minden beérkezett utalást értékeléssel jelzem, ezért külön emailt nem tudok írni, de az értékelés szövegében minden fontos információ megtalálható!
A postaköltség mindig az aktuális postai díjak szerint történik, ez megtalálható a szállítási opciók fül alatt.
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség változhat, erről kérem egyeztessünk a félreértések elkerülése miatt még a licitálás előtt!
Minden jogdíjas termékem eredeti és minden általam eladott áruról nyugtát, számlát adok!
Remélem, hogy mindennel elégedett leszel (lesz) és legközelebb is kötünk sikeres üzletet !
Üdvözlettel :
vaterabolt


Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2020-06-14 07:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése