2020. február 17., hétfő

Termékeny napokat előrejelző okoskarkötő - Jelenlegi ára: 55 000 Ft

2019. májusban vásárolt Ava Women okoskarkötő eladó. A karkötőt kifejezetten a termékeny időszak pontos jelzésére, tehát a teherbeesés megkönnyítésére fejlesztették ki, nem fogamzásgátló módszer.
Alvás közben a karkötő érzékelője adatokat gyűjt a legfontosabb fiziológiai paraméterekről (pulzus, hőmérséklet, légzésszám, alvásminőség, szívfrekvencia-variabilitás, … ). Reggel pedig szinkronizálni kell az adatokat az applikációval. Az eszköz klinikailag bizonyítottan képes előre jelezni az ovuláció várható idejét, megmutatja azokat a napokat, amelyeken a legvalószínűbb a teherbeesés.
A karkötő használt, de tisztán, fertőtlenítős lemosás után adom át, vagy előre utalás után GLS futárral küldöm. Sajnos a karkötő szíjáról a pánt rögzítésére szolgáló eredeti két kis műanyag gyűrű már levált, de ezeket másik, tartósabb gyűrűkkel pótoltam (lásd a képeken).
Eredeti ára 299, - euró volt. Irányára most 55. 000, - Ft. A szállítási költséget Magyarországon belül állom, vagy Vácon személyesen átvehető, kipróbálható. Csak előre utalás után küldöm. Időpont egyeztetés után személyes találkozó esetleg Budapest belvárosában is megoldható, vagy Vác 20 km-es körzetében házhoz viszem.

Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-09 11:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése