2020. február 12., szerda

Régi HDD Conner 170MB IDE CP30174E HIBÁS! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
Mint a képeken. Nem látok rajta sérülést, de mégsem akar igazából dolgozni.
Egy P1-es lappal próbáltam, ami nem ismerte fel a bemutatkozását, de a BIOS-ban megtalálta a leírókat és meglátta. Ám nem indult róla semmi továbbra sem és a bemutatkozás felismerése (ha volt egyáltalán) is elmaradt.
Ezután XP alatt néztem meg. Itt megvolt a bemutatkozás, felismerte a rendszer, de a szokásos bootolást(a saját rendszeréből) valami akadályozta, a Conneren pedig nem talált semmit.
Tehát idáig eljutva én feladtam. Lehet, hogy működik valamilyen jumpereléssel, vagy más hókuszpókusszal, de az is lehet, hogy nem.
Fotók között láthatóak a képernyőképek amin a próbálkozások eredményei vannak.
HIBÁS-ként árulom 1Ft-ról minimál ár nélkül!
Postázni  MPL Vaterafutárral IGEN!
DPD és más futár NEM!
MPL Csomagautomatába IGEN!
Foxpost NEM!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-03-04 17:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése