2020. január 31., péntek

PRAKTIKER "PESARO" összecsukható eukaliptusz kerti bútor szett (asztal + 4 szék) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó PRAKTIKER "PESARO" eukaliptusz fa kerti bútor szettem, mely 1db 70x70cm összecsukható asztalból és 2db összecsukható székből áll.
A trópusi keményfából készült szett nagyon tartós, és egy műanyag szetthez képest összehasonlíthatatlanul szép és igényes. A székek karfásak és a háttámla dőlése több fokozatban állítható. Ideális kisebb teraszhoz vagy erkélyhez, ahol szempont az összecsukhatóság. Összecsukhatóságuk ellenére mind az asztal, mind a székek nagyon stabilak. A szetthez ajándékba adok 2db székpárnát. Nagyon szerettük, költözés miatt kell megválnunk tőle.
A bútorokat 2011-ben vásároltam, minden szezon végén trópusi fa olajjal kezeltem, és télen száraz hűvös, zárt helyen tároltam. Jó állapotúak, sérülésmentesek, stabilak, funkcionalitásuk éppen olyan, mint újonnan, de közel 9 év napsütés és nyári eső azért bizonyos mértékig óhatatlanul is meglátszik rajtuk, elsősorban az asztal felületén. Azt gondolom, hogy egy kis hozzáértő munkával ez egyszerűen szinte újjá varázsolható. Az ajándékba adott székpárnákat a nap kissé kifakította, a háttámlához rögzítő gumis pántok megnyúltak. Kérem, hogy licitálás során az előzőeket vegye figyelembe. A készletet összeszerelve adom oda.
A termék csak személyesen vehető át nálam a XII. kerületben, előre egyeztetett időpontban, hétköznap este. Javaslom, hogy autóval jöjjön a termékért, mérete miatt. Csak akkor licitáljon, ha ismeri a licitálás szabályait, és meg szándékozik vásárolni a terméket. A termékkel kapcsolatosan bármely felmerült kérdésre a licit ideje alatt állok rendelkezésre.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-09 20:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése