2019. december 28., szombat

PURELL automata szenzoros kézfertőtlenítő adagoló + gél patron, 1200 ml - AKCIÓ!!!!!!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 16 999 Ft


Alkudjatok bátran!
Keressük meg azt az árat, mely mindkettőnknek megfelel!
Érintésmentes, automata, elemmel működő, szenzoros működtetésű kézfertőtlenítőadagoló rendszer.
A szett tartalmaz 1 db 1200 ml űrtartalmú PURELL Advanced kézfertőtlenítő gél patront
Márka: PURELL
Gyártó: GOJO
Készülék tulajdonságai:
Szín: Fehér
Méret: 27 x 15 x 10 cm
Kapacitás: 1200 ml
Adagolás: 1, 2 ml / adag
Anyag: ABS műanyag
Működtetés: Automata (szenzoros, infrás)
Rögzítés: 2- féle módon: 1. Csavarokkal vagy 2. Hátlapon található ragasztó felülettel
Származási hely: USA
Gél tulajdonságai:
Színtelen, illatmentes
Űrtartalom: 1200 ml
Kézmosások száma: 1000 adag / patron
Származási hely: USA
(A szett nem tartalmazza az elemeket, az adagoló üzemeltetéséhez 3 db tartós C-típusú elem szükséges. )
A PURELL 1200 ml-es szenzoros kézfertőtlenítő adagoló fotocellák segítségével automatán adagolja a patronos töltet formájában bele helyezett kézfertőtlenítő gélt. A patronos, zárt adagolástechnikának köszönhetően a kézfertőtlenítő gél tökéletesen sterilen tartható, nem éri semmilyen kontamináció.
A TFX szenzoros adagoló az amerikai GOJO Industries a 70 éve kézhigiénés termékeket gyártó vállalat produktuma. A szenzoros kézfertőtlenítő adagoló könnyedén telepíthető.
A gyártó kétféle rögzítési módot tett lehetővé. A hátlapon található kétoldalú  ragasztóval stabilan felhelyezhető illetőleg a csavarokkal is rögzíthető.
A szenzoros kézfertőtlenítő adagoló elemekkel működik, így nem igényel hálózati táplálást. Az elemek hosszú élettartamát és a zavartalan működést az egyedi fejlesztésű kiemelkedő műszaki megoldással működő elektronika biztosítja, mely minimalizálja az elromolható alkatrészek számát és alacsony szinten tartja az energiafogyasztást. A nagy felhasználásra tervezett adagoló, 1, 2 ml kézfertőtlenítő gélt adagol.  
A PURELL Advanced gél,  70 % etil alkohol tartalmú,  színezék- és illatmentes kézfertőtlenítő. A PURELL termékcsaládban egyesítették a specifikus csíraölő hatást a bőrbarát összetétellel.
Az alkohol pusztító erejét maximalizálták, így a kézfertőtlenítő gél a sejtmembránon áthatolva képes megsemmisíteni a baktériumok 99, 99%-át.  kézfertőtlenítő gél egyedi hatása, tehát a  abban mutatkozik meg, hogy  miközben a kórokozókat kíméletlenül megsemmisíti,  addig a bőrhöz rendkívül gyengéd és a kézfertőtlenítések alkalmával a bőr egyre hidratáltabb lesz,  ez a kézfertőtlenítő gélnek a megkülönböztető sajátossága. Ez az innováció nemcsak a tudományos közösség díját kapta meg, de az eladási mutatók és a felhasználók beszámolói is a kézfertőtlenítő gél eredményességét bizonyították.  A kézfertőtlenítő gél sokoldalú felhasználását mutatja, hogy nem csak higiéniás kézfertőtlenítésre kiváló, hanem az orvosi területen számos  kórház orvosai sebészi bemosakodásra alkalmazza, baktericid, virucid, tuberkolocid és fungicid hatása miatt. A  gél behatási ideje 30 másodperc. A kézfertőtlenítő szerek prémium szegmensét képviselik.  
Több termék rendelése esetén egy csomagban küldöm, így lehetőség van spórolni a szállítási költségen.
Nézz körül a többi aukcióm között is, hátha találsz még kedvedre valót! : -)


Jelenlegi ára: 16 999 Ft
Az aukció vége: 2020-01-18 00:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése