2019. október 15., kedd

DESIGUAL ÚJ SZEZON ÚJ DIZÁJN 2019 ŐSZ TÉL ÓRIÁS NŐI SÁL AZONNAL / 72 - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Köszöntelek az aukciómon !  
MINDEN TERMÉKEM KÉSZLETEN VAN EZÉRT VÁSÁRLÁS UTÁN SZUPER GYORSAN HÉT FÉLE MÓDON TUDOM TUDOM KÜLDENI VAGY A HÉT MINDEN NAPJÁN SZEMÉLYESEN IS ÁTVEHETŐ !
PONTOSAN AZT KÜLDÖM AMIT A KÉPEKEN LÁTSZ !
Az aukció tárgya a képeken látható NŐI DESIGUAL FLORAL ÚJ GYÖNYÖRŰ FEKETE ALAPON VIRÁG MINTÁS  ÓRIÁS NŐI SÁL VAGY STÓLA  A DESIGUAL MÁRKA GYÖNYÖRŰ DARABJA AZ ÚJ 2019 ŐSZI TÉLI SZEZON KOLLEKCIÓJÁBÓL  AZONNALI POSTÁZÁSSAL ! KÖNNYŰ FINOM PAPINTÁSÚ ANYAGA MAGAS FOKÚ KÉNYELMET NYÚJT AKÁR A HÜVÖSEBB NAPOKON IS !
Itt van az új 2019 őszi téli sál kollekció , megújult energiával amelyek garantálják , hogy külsőd soha többé nem lesz ugyanaz !
Mérete : 195x100 cm. Anyaga : 100% poliészter
Az itt leírtakon kívűl kérdésre szívesen válaszolok , inkább kérdezz a későbbi félreértés elkerülése végett !
Kapcsolat felvételre három napot tudok biztosítani a fizetésre hét nap a leghosszabb idő amit még eltudok fogadni , ezután a terméket negatív értékelés mellett újra indítom !  
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod az aukció végén küldött automata elektronikus levélben ! Kérem a kapcsolat felvételt a lekérhető e-mail címedről kezdeményezd.
A kapcsolat tartást minden esetben e-mailben tartom és a küldemény postára adásáról is elektronikus levelet küldök ! UTÁNVÉTELLEL NEM POSTÁZOK !
Arra kérek Mindenkit csak akkor vásároljon, ha az itt leírt feltételeket és az ismerj meg oldalamon leírtakat elfogadja , KÖSZÖNÖM SZÉPEN !
NÉZZ BE HOZZÁM FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL EXKLUZÍV NŐI DESIGUAL TERMÉKEKET BEVEZETŐ ÁRON KÉSZLETRŐL !
Örülök, hogy itt jártál bízom benne lesz szerencsénk máskor is : ))


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-05 11:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése