2019. szeptember 2., hétfő

Fényképezőgép digitális Panasonic P14/10 - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Panasonic Lumix DMC-FZ38 digitális fényképezőgép. Magyar menüvel, Cd-n felhasználói kézikönyv magyarul, töltő, 2. db LiIon akku. Mini HDMI kábel.
A készülék főbb tulajdonságai: 12 megapixeles felbontás 27mm-ről induló 18x-os optikai zoom
Intelligens Auto üzemmód Arcfelismerés Autófókusz követés AVCHD szabványú 1280x720 pixel felbontású HD videofelvétel Dolby Digital sztereó hang 1cm-es makró mód 2, 7"-es nagyméretű LCD kijelző HDMI csatlakozó Saját tápforrás 18x-os optikai zoom
Intelligens Auto mód Amikor a fényképezô gép iA módban van, az Intelligens motívumprogram-választó érzékeli a környezet tulajdonságait, és automatikusan választ a Tájkép, Portré, Makró, Éjszakai portré és az Éjszakai tájkép üzemmódok közül.
Az AF követés funkció is megtalálható a készülékben, mellyel nyomonkövethető a fotóalany.
Lehetőség van akár 1 cm közelről is éles felvételeket készíteni.
Az arcérzékelô funkció a képen bárhol elhelyezkedô arcot felismeri, és automatikusan megválasztja az optimális fókuszbeállítást és expozíciós értéket. Akár 15 arc észlelésére is képes egyetlen fotón, és automatikusan módosítja a beállításokat, ha azok pozíciója megváltozik.
iA módban a fényképezô gép automatikusan elkezd fókuszálni anélkül, hogy félig lenyomná az exponáló gombot, így a váratlan fotótémákat is elcsípheti.
Intelligens LCD Erô sen megvilágított helyen, például a szabadban, napsütésben az Automata LCD funkció több lépcsô ben, maximum 40%-kal megemeli a kijelzô háttérvilágításának erô sségét. Ha a felvétel sötét környezetben, például éjszaka vagy gyengén megvilágított környezetben készül, beállítja a képfrissítés sebességét, és kombinálja az összetett képpont-kiolvasási eljárással, ezáltal biztosítva a jól láthatóságot. Így erô s fényben és sötétben is jól látható képet kap az LCD-n, méghozzá automatikusan.
Film gomb A készüléken külön gombot szenteltek a videofelvételnek, így nem szükséges bonyolult menükön keresztül indítani a felvételt. Elegendő csupán a Film gombot megnyomni és nem maradunk le egyetlen fontos pillanatról sem.
Sztereó hangfelvételre is képes a videófelvételek alatt, így nem csak a képek, hanem a hangok is teljesen valódiak lehetnek!
Az elkészült képeket HDMI kábellel egyszerűen rákötheti HDTV készülékére és akár családjával vagy barátaival együtt nézhetik meg az elkészült képeket kiváló minőségben!

Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-23 22:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése