2019. július 18., csütörtök

Waeco Coolmatic 55 VD-17 12V / 24V hajó autó kemping hűtő kompresszor aggregát NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

12 és 24 V egyenáramról egyaránt működtethető, automatikusan felismeri.
Beépített akkumulátorvédelem: ha az akkufeszültség adott szint alá csökken, automatikusan lekapcsol (és újból be, ha ismét megnő az akkufeszültség).
A kompresszor a gyártó szerint kifejezetten jól bírja a mozgást, dőlést stb. (hajókhoz ajánlják).
Néhány évig volt használva, egy kb. 80 literes hűtőszekrény-házba építve. A készülék ezért összeszerelt, működtethető állapotban van (ahogy a képeken is látható), azaz a hűtőkör két fele össze lett kötve. Így beépíteni kétféle módon lehetséges: vagy a hűtőkör “ bemozgatására” alkalmas “ járatokat” kell vágni (ezeket a beépítés után természetesen le kell zárni, hőszigetelni kell) a megfelelően hőszigetelt “ hőtároló dobozba”, amibe beépítik, hogy ne kelljen megbontani a hűtőkört (nálunk is így történt a beépítés), vagy a csatlakozó szerelvényeknél meg kell bontani a hűtőkört, ami által elegendő csak néhány furatot készíteni a “ hőtároló dobozra”. Ez utóbbi módszernél azonban mindenképp szakember közreműködése szükséges, egyrészt mivel a hűtőgáz a kör megbontásakor elszökik és pótolni kell, másrészt mivel a gyártó szerint a csatlakozószerelvények egyszerhasználatosak, ezért ezeket az újbóli bekötés előtt cserélni szükséges.
Eredeti (német) használati útmutatójával.
Jellegénél fogva KIZÁRÓLAG személyesen vehető át, KIZÁRÓLAG Dunaharasztin, adott címen.
FIGYELEM! Kérlek, akkor licitálj, ha legkésőbb augusztus 8-ig el is tudsz jönni az áruért.
Ha valami nem egyértelmű, kérdezz még licitálás előtt. A licit leadásával elfogadod az aukcióban leírtakat, az eladás feltételeit - az átvételi, postázási stb. lehetőségeket és költségeket is beleértve.
A meghirdetett cikknek az aukcióban esetlegesen feltüntetetten kívül nincs ismert hibája, a képeken látható állapotban van. Magánszemélyek közötti adásvételről lévén szó, garanciát, jótállást nem tudok vállalni, illetve a vásárlástól való elállásra sincs lehetőség.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-08-04 20:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése