2019. július 25., csütörtök

Landlite DET-150 12V-os led/halogénlámpa trafó (kapcsolóüzemű tápegység) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó megmaradt és fel nem használt új 150w-os minőségi Landlite DET-150 12V-os led/halogénlámpa trafó (kapcsolóüzemű tápegység)
Alkudozók kíméljenek meg a "mennyit engedsz a feléből" és azon dumával, hogy "van olcsóbb is", mert valóban van, de ez a minőség, mert ha igen akkor lapozni kell és azt megvenni!
Olvassad el a termék leírását, mert abban minden fontos paraméter tudnivaló benne foglaltatik, de nem csak ennél a termékemnél, hanem mindegyiknél a lehető legrészletesebben körülírom mi micsoda!
Fontos! Ha olyan rendszert akarsz kiépíteni, hogy szabályozható fényerő legyen jelen, akkor az égőnek is ezen tulajdonságnak meg kell, hogy feleljen, és nem elég ha a trafó dimmerelésre alkalmas! Mire is elég 150VA? Pl. maximálisan 3db 40W-os vagy is összesen 120W-nak megfelelő halogén vagy pl. 20db 6W-os ledizzó biztonságos és hosszútávú használatát. Persze ha többszörösen túl akarjuk biztosítani kiépített rendszerünket, akkor a trafó névleges terhelhetőségénél egy kicsivel kevesebbel kell számolni és több trafót betenni a rendszerbe, ha több égőt akarunk beszerelni! Normális rendszer kiépítéséhez minden segítséget megadok (vezeték keresztmetszet, hossz ajánlással, egyéb teendők)!
A termék főbb jellemzői:
Feszültség: 230V/11, 5Vac -12, 5A & 150VA max.
Teljesítmény: 50VA - 150VA
Lágy indítással működik, mely növeli a lámpa élettartamát ~50% -kal
Alkalmas minden 12Vac lámpa meghajtására (pl. led, halogén)
Szabályozható fényerejű, vagy is fényerő szabályozására (dimmelésre) alkalmas!
Rövidzárlat, túlterhelés, túlfeszültség-védelem, hő- és érintésvédelemmel ellátva
IP20
Méretei: 220mm X 48mm X 40mm.
Ár/licit 1db tápegység
 
Fizetés előreutalással (Utánvétellel nem postázok! ):
- Rózsaszín postautalványon
- Banki előreutalással
Postaköltség: a listában megadott szállítási módokkal küldve!
Személyes átvétel: előre megbeszélt időpontban, Zalaegerszeg belvárosában
Csere nem érdekel!
Nézd meg a többi termékeimet is!
Mindig és minden esetben a képen látható és meghirdetett állapotban postázom a terméket, igyekszem biztonságosan csomagolni. Ha kérdésed lenne, licitálás előtt tedd fel, kérlek, mert utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni!
Magánszemély vagyok, az otthon feleslegesé vált holmikat árulom, éppen ezért semmilyen garancia, számla, visszavásárlás, visszautalás, javíttatási és egyéb jogcímű költség engem NEM terhel!
Csak akkor licitálj, ha komolyan is gondolod !!! Egy adás-vételre nem várok heteket, max. ha ezt leegyeztettük licit elött!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-08-15 14:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése