2018. május 6., vasárnap

1930. 5 Pengő (Horthy jobbra) - Jelenlegi ára: 1 654 Ft

TISZTELT GYŰJTŐTÁRS!
Saját gyűjteményem egyes darabjait kínálom eladásra, a képek szerinti állapoban.
A vevőnek az aukció befejezése után 5 munkanapja van a vételár megfizetésére, az érmeket ezt követően 1-2 munkanapon belül postázom. A postaköltség barna buborékos borítékban ajánlottként 500 Ft, az egyszerűség kedvéért mindenkinek ennyi. Javaslom ezt a küldési módot, mert egy bubis borítékba belefér egy kicsit vastagabb csomagolás is, így nehezebb a tartalmát kitapitani, de a vevő kérésére és felelősségére sima levélként is postázok, melynek költsége 160 Ft. (A posta hibájából történő elvesztés esetén felelősséget nem vállalok, ellenben az ajánlott vényt megőrzöm, így probléma esetén utána lehet kérdezni a postán)
Nagyobb értékű tételek esetén értéknyilvánítás lehetséges a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. Személyes átadást és csomagautomatába küldést nem tudok válllani, viszont igény szerint GLS futárral is tudok küldeni, melynek költsége 1500 Ft.
Licit törlés nincs, licitálás előbb inkább kérdezzen, igyekszem minél gyorsabban válaszolni. Kérem csak az licitáljon, aki ezt elfogadja.
Köszönöm megértésésüket és jó licitálást kívánok.

Jelenlegi ára: 1 654 Ft
Az aukció vége: 2018-05-11 20:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése