2018. február 1., csütörtök

EMILIO tejcsokoládéval töltve - Jelenlegi ára: 1 469 Ft

Piramis alakú ostya, angol tejcsokoládéval töltve
 
Tárolja: 75% relatív páratartalom mellett, +18-+ 5 ° C-on
Nem tartalmaz génmanipulált terméket!
 
A cégről
Az  ABK az ukrán édességipar egyik vezető cége. Ukrajnában az első három, és a világ 100 legjobb márkája közé tartoznak. A cég 25 éve sikeres és folyamatosan fejlődik.
Az ABK édességipari vállalat az elmúlt negyedszázadban fogyasztóorientáltan működött Ukrajnában és számos országban.   Mindegyik termékben 25 éves minőségi tapasztalat rejlik, mivel folyamatosan arra törekszik, hogy terméke jobbá váljon, mint tegnap.
Az ABK csokoládét, rágógumit, cukrászsüteményeket, kekszet, gabonakészítményeket, sós terméket és egyéb cukrászati termékeket gyárt. A márka cukrászművészeti remekeit ismerik és élvezik a világ több mint 50 országában.
Termékeit a Dnipro város gyárában készíti el a legmodernebb high-tech felszereléssel, szigorúan betartva a nemzetközi minőségi előírásokat.
Napjainkban az ABK több mint 3500 cukrász szakembert foglalkoztat, akik naponta dolgoznak új édes remekművek létrehozásában.
 
ABK – a minőség garantált!
 
A fejlesztők minden termékbe befektetik tehetségüket és tapasztalataikat. Folyamatosan figyelmet fordítanak a piac igényeire, a gyártási folyamatok maximális átláthatóságára és a garantált minőségre. Elkötelezettek a fogyasztók érdekei mellett, és a fogyasztó bízik termékeiben - ez a legnagyobb jutalom számukra.
A termékek minőségét nemzetközi független szakértők is garantálják. Pontosabban, a Bureau Veritas, az egyik legnagyobb vállalat a világon. Az ABK hitelesítést szerzett és ezáltal megerősítést kapott, hogy a termékei megfelelnek a nemzetközi szabványnak ISO 22000.
 
 
A megrendeléstől, illetve az összeg átutalásától számított 2-4 napon belül kerül postára.
Nagyobb, illetve kisebb mennyiségben történő vásárlás esetén kérem, üzenetben érdeklődjön!
Kérem, nézze meg a több

Jelenlegi ára: 1 469 Ft
Az aukció vége: 2018-02-22 14:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése