2017. november 28., kedd

AKG - C636 vokál mikrofon - Jelenlegi ára: 140 500 Ft


Kiszállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide infóért
Mester referencia kondenzátor vokálmikrofon, kardioid karakterisztikával,  20Hz - 20kHz jelátvitellel, tartozék kengyellel és tokkal.
Kiszállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide infóért
Lépj szinpadra egy stúdió-legendával! Az új AKG C636 a legendás C535 update-elt változata, amely napjaink szigorú elvárásainak is megfelel az élő fellépések területén. Tiszta stúdió-hangzást szolgáltat, melyet imádni fogsz. Mindezt gondozásmentes, problémamentes, aggódás-mentes tartós fém házzal, - hogy kizárólag az énekhangodra koncentrálhass és ne vonja el a figyelmedet a mikrofon. Csak tölts el néhány percet a C636 társaságában, és rájössz majd, hogy sosem tartottál eddig a kezedben mégegy olyan mikrofont mint ez! A dupla felfüggesztésnek köszönhetően teljesen kiküszöböli a kezelés keltette zajokat, és plusz zökkenésmentességet biztosít a többrétegű beépített pop-filternek köszönhetően. A kardioid karakterisztika pedig kiszűri a háttérzajokat és a gerjedést. Kézzel válogatott alapanyagokból és kézzel szerelve, valamint kézzel finomhangolva a teljesen tiszta megszólalásért! Az AKG C535 kondenzátor mikrofon teljesen naprakész, hogy helytálljon a legcsúcsabb élő előadók számára is.
Jellemzők:
A C636 lényegesen képes csökkenteni a gerjedést az egész frekvenciaspektrumra jellemző kardioid karakterisztikával rendelkező kapszulával, valamint a kifejezetten ehhez a típushoz tervezett és gyártott kapszula felfüggesztéssel és mikrofonráccsal. Az egyedi kialakítású kapszulaház minden kapszula hátsó részéről érkező szükségtelen visszaverődést elnyel, megelőzve ezáltal a gerjedést és az áttétes visszaverődéseket.
A C636 tartalmaz először a világon kettős rezgéselnyelő felfüggesztést, nagyban csökkentve a kezelésből adódó zajokat. Maga a kapszula egy rendkívül hatékony elnyelő tulajdonságokkal rendelkező gumikomponensen f oglal helyet, amely teljes mértékben elnyel minden strukturális zajt, miközben maximálisan egyensúlyban tartja a vibrációkat az egész frekvenciatartományon keresztül.
A többrétegű védelmi rendszer megelőzi a nemkívánatos pop zajokat. A védelmi rendszer a mikrofonrácsból, az alatta található vékony szivacsrétegből, és egy mágnesesen illesztett számítógépes tervezésű fémhálóból áll mely közvetlenül a kapszula fölött található. Ez a háromrétegű védelmi rendszer jelenleg az AKG egyedi megoldása a piacon, mely a leghatékonyabb megoldás a pop zajok eliminálására.
A robusztus cinkötvözet ház, a rugóacél mikrofonrács és a 24 karátos aranyozott kapszula révén a C636 extrém körülményeket is elvisel, és akár életre szóló teljesítményt képes biztosítani.


Jelenlegi ára: 140 500 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése