2016. november 24., csütörtök

VÉNUSZ SZĂœLETÉSE GYĂ–NYĂ–RĹ° DOMBORMĹ° VĂ–RĂ–SRÉZ FALI KÉP - Jelenlegi ára: 1 Ft


VÉNUSZ SZĂœLETÉSE GYĂ–NYĂ–RĹ° DOMBORMĹ° VĂ–RĂ–SRÉZ FALI KÉP
GyĂśnyĂśrĹą, vĂśrĂśsrĂŠz anyagĂş, VĂŠnusz szĂźletĂŠsĂŠt megelevenĂ­tĹ' dombormĹą, fali kĂŠp. VĂŠnusz vonzĂłan, aprĂłlĂŠkosan van megalkotva.
MĂŠretek: 27*50 cm
HasonlĂł gyĹąjtemĂŠnyi darabokat talĂĄl a termĂŠkeink kĂśzĂśtt!
MINDEN KEDDEN ÚJ BÁMULATOS ÉS RÉGI TERMÉKEK!
A megvĂĄsĂĄrolt termĂŠkeimet nem csak postĂĄn de szemĂŠlyesen is ĂĄtvehetĹ'k Ercsi  , Budapest ( itt a XI. kerĂźletben pĂŠntekenkĂŠnt 18 00-kor) terĂźletĂŠn , ezen helyeken termĂŠszetesen szĂĄllĂ­tĂĄsi kĂśltsĂŠg nĂŠlkĂźl !
FONTOS : TÖRÉKENY TÁRGYAKAT, HA NEM SZEMÉLYESEN VESZI ÁT. HA LEHET NE FUTÁRRAL KÉRJE , ERRE SEMMILYEN GARANCIÁT NEM LEHET VÁLLALNI , A TÖRÉKENY POSTA TUDOM DRÁGÁBB , DE HA MÉGIS TÖTIK A POSTA KÁRTÉR� �TÉST FIZET  !!!
FIGYELEM ! sandiantik felhasznĂĄlĂł nem velem azonos , Ĺ' a velem azonos nevĹą fiam , kĂŠrem a termĂŠkeinket kĂźlĂśn kezelni , ĂŠs a megfelelĹ' szemĂŠllyel felvenni a kapcsolatot ! Az utalĂĄsĂĄt , ha nem a megfelelĹ' szĂĄmlĂĄra ĂŠrkezik , visszautaljuk , tĂŠves utalĂĄs megjegyzĂŠssel !!!
A vĂĄsĂĄrlĂĄs lebonyolĂ­tĂĄsĂĄhoz az Ăśsszes adatot az aukciĂł lejĂĄrta utĂĄn , hamarosan megkapja a ? Vatera vĂĄsĂĄrlĂĄs rĂŠszletei ? cĂ­mĹą automatikus levĂŠlben !!! A postakĂśltsĂŠget ezen az oldalon , itt a termĂŠkleĂ­rĂĄs felett , a ? SzĂĄllĂ­tĂĄsi ĂŠs garanciĂĄlis feltĂŠtelek ? szĂśvegre kattintva talĂĄlja !
 
MINDEN DARABRĂ"L ELSZÁMOLHATĂ" SZÁMLÁT TUDOK ADNI !!!
FIGYELEM !
Ha  tÜbb dolgot egyben kÊr beszÊljßk meg a postakÜltsÊget , mert mår a súly is szåmít , ha a való s posta olcsóbb , mint amit fizetett , ! kÊrem jelezze Ês visszatÊrítem a kßlÜnbÜzetet !
KÉREM LEHETŐLEG EGY HÉTEN BELĂœL RENDEZZĂœK AZ ADÁS - VÉTELT ! TermĂŠszetesen ĂśsszevĂĄrni lehet , de ezt beszĂŠljĹąk meg !
A MEGVÁLTOZOTT SZÁMLÁZÁSI REND MIATT , HA HÁROM HÉTEN BELĂœL NEM RENDEZTE A VÁSÁRLÁST , A MEGFELELŐ ÉRTÉKELÉSSEL ĂšJRA INDÍTOM A TERMÉKET !!! KĂ–SZĂ–NĂ–M MEGÉRTÉSĂœKET !

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-12-06 20:41 . VÉNUSZ SZĂœLETÉSE GYĂ–NYĂ–RĹ° DOMBORMĹ° VĂ–RĂ–SRÉZ FALI KÉP - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése